فضفضه
ارجو من زوارنا الكرام التسجيل في منتدي فضفضه

بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) 416132450
فضفضه
ارجو من زوارنا الكرام التسجيل في منتدي فضفضه

بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) 416132450
فضفضه
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


فضفضه موقع عربى متكامل
 
البوابةالرئيسيةدردشة الاعضاءأحدث الصورالتسجيلدخولطرائف فضفضه
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» الموت بطعم التفاح الاخضر
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Icon_minitimeالإثنين 26 أكتوبر - 7:24 من طرف Admin

» لماذا تطلب المراه المساوه
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Icon_minitimeالثلاثاء 20 أكتوبر - 8:17 من طرف Admin

» لماذ المرأه الموظفه
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Icon_minitimeالأربعاء 14 أكتوبر - 8:23 من طرف Admin

» قناتي علي اليوتيوب
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Icon_minitimeالأربعاء 14 أكتوبر - 8:09 من طرف Admin

» دردشه الاعضاء
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Icon_minitimeالأربعاء 14 أكتوبر - 7:46 من طرف Admin

» لعبه كلمه السر
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Icon_minitimeالسبت 8 أبريل - 5:45 من طرف Admin

» الكاتبه فريده الشوباشي خير دليل علي ان المرأه لا تصاح ان تنال حريتها
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Icon_minitimeالإثنين 10 أكتوبر - 3:19 من طرف Admin

» قانون الخدمه المدنيه الجديد بعد اقرار مجلس النواب
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Icon_minitimeالجمعة 7 أكتوبر - 20:34 من طرف Admin

» اهم اسباب غرق مركب رشيد شباب عاطل ونساء موظفات
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Icon_minitimeالأحد 25 سبتمبر - 4:14 من طرف Admin

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
سمر - 8530
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_rcapبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Voting_barبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_lcap 
ابو حنفى - 5968
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_rcapبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Voting_barبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_lcap 
جنه - 5171
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_rcapبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Voting_barبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_lcap 
gana - 4139
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_rcapبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Voting_barبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_lcap 
نورا - 3362
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_rcapبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Voting_barبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_lcap 
renaad - 2830
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_rcapبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Voting_barبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_lcap 
ايناس - 2451
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_rcapبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Voting_barبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_lcap 
البحارمندي - 2113
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_rcapبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Voting_barبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_lcap 
نيرفين - 1964
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_rcapبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Voting_barبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_lcap 
Admin - 1869
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_rcapبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Voting_barبالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Vote_lcap 
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 45 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 45 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1612 بتاريخ الأربعاء 13 أكتوبر - 16:40
الإبحار
 البوابة
 الفهرس
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 ابحـث

 

 بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6)

اذهب الى الأسفل 
+3
نورا
ابو حنفى
نيرفين
7 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
نيرفين
سفير ثاني
سفير ثاني
نيرفين


عدد الرسائل : 1964
تاريخ التسجيل : 05/07/2008

بطاقة الشخصية
الشعراء:

بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Empty
مُساهمةموضوع: بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6)   بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Icon_minitimeالأربعاء 3 سبتمبر - 14:08

cyclops cat السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
انا ماليش دخل حاتم اللى طلب منى انى اقدم لكم طبق اليوم
لوحد تعب يبقى العيب فى التنفيذ انا قلت من اولهااااااا

انا هقولكم النهارده كيفيه عمل الأرز بالخلطه والفراخ المحشيه والكشك والملوخيه وشوربه لسان العصفور.
نبدء اولا بالفراخ المحشيه لأستخدام شوربتها:
1- تغسل الفرخه جيدا وتدعك بالملح والليمون من الخارج والداخل لأزاله اثار الزفاره ثم توسعى باستخدام يدك والماء بين الفرخه والجلد لكى تتمكنى من حشوها.
2-اضربى بصله كبيره فى الكبه ثم ارفعيها على النار مع معلقه سمن كبيره وضعى عليها كوب ارز بعد غسله واضيفى لهما الملح والفلفل الاسمر وقليل من البهار وقليل من القرفه والقرنفل المطحون وورق لورى على حبهان مطحونين وقلبى جيدا ثم اضيفى قليل من الماء ليتشربه الارز وابدئى فى حشو الفرخه به
من الداخل ومن المناطق التى وسعتى لها بين الجلد واللحم ولا تكترى من الأرز حتى لا يخرج منها عند السوا ثم ارفعيها على النار.
3-حمرى لسان العصفور واضيفى له عندالتحمير قليل من ورق اللورى والحبهان المطحون مع فص مستكه تركى ثم اسقيه الشوربه واغلقى عليه عند اول غلوه ولا تكشفى الغطاء حتى يستوى مع البخار المكتوم .
4-بعد تنظيف الملوخيه وغسلها وخرطها ضعى عليها قليل من الشوربه وقلبى وزودى عند الحاجه حتى تحصلى على القوام المناسب لها وارفعيها على نار هادئه ثم ضعى فى طاسه صغيره ملعقه كبيرة سمن وملعقه ثوم مفرى وملعقه صغيره كزبرة ناشفه وحمريهم جيدا ثم ضعيهم على الملوخيه .
5-لعمل الكشك اسلقى نصف كوب من الارز فى الشوربه وضعى الملح والقليل من الفلفل الاسمرحتى يستوى تماما ثم ضعى كوبان لبن عليهم حتى الغليان ثم دوبى ملعقتان من الدقيق فى نصف كوب من الشوربه أو اللبن وقلبيهم جيدا واضيفيهم للكشك مع التقليب المستمر حتى يصبح متماسك القوام..ان كنتم تحبون التقليه على وجه الكشك فقومى بتحمير بصله مفرومه فى معلقه سمن وحمريها جيدا ثم انشليها على ورق زبده على مصفاه حتى تصفى من الزيت وضعى السمن فوق الكشك ليعطى له طعما.
6-الأرز بالخلطه:حضرى اولا المكسرات وكسريها نصفين ثم ضعى السمن على النار وضعى فيها المكسرات لتحميرها ثم انشليها من السمن وضعى معلقه كبيره من السكر لو الكميه كيلو ارز وحمريها جيدا ثم ضعى الأرز وقلبيه جيدا فالسكر هو الذى يعطيه اللون البنى ولا يؤثر على طعمه ثم ضعى الملح والفلفل الاسمر وقليل من القرفه والقرنفل المطحونين ثم سوى الارز..
احضرى نصف كيلو من الكبد والقوانص (لو الكميه كيلو ارز)وقطعيهم قطع صغيره ثم ضعى سمن على النار وضعى القوانص اولا تحمر وقلبيها جيدا وضعى الملح والفلفل الاسمر والبهار وورق اللورى والحبهان المطحونين وقلبيها ثم اتركيه على نار هادئه تنزل مائها وتشربه حتى تدخل فى السوى ضعى عليها الكبد وقلبيها واتركيها حتى السوى وتذكرى ألا تضيفى لها ماء او شوربه اجعليها جافه لاتملك سوى السمن
ثم اتى بسلطانيه شيك او قالب جيلى كبير وضعى قليل من المكسرات وقليل من الكبد والقوانص وفوقهم الأرز وساوى شكل السلطانيه او القالب ثم ضعى فوق منه الطبق المسطوح واقلبيه عليها حتى يصبح شكل الطبق جميلا ولاتنسى شريحتين من الخيارالمقطع بزاويه وشريحه من الخس وقليل من المايونيز بجانب الطبق لأعطائه الشكل الجمالى ولأن البعض يفضل المايونيز فوق الخلطه...
وبألـــــــــف هــنــــــــــــا وشـــــــفـــــــــــا

ملحوظه (لو حد تعب عيب تنفيذ ماليش دخل)

(الـــــــــــــحـــــــــــــــلــــــــــــــو)
بـــــســـــــــبــــــوســـــــــــه بـــــالـــــــــقــــشــــــطـــــــــــه:

احضرى كيس حلو الشام وافرغى محتوياته فى طبق وضعى عليه 3 ملعقه سمن كبيره وكوب زبادى كبير وقليل من اللبن ثم اخفقيهم جيدا ثم ضعى معلقه دقيق ابيض كبيره لكى تتماسك البسبوسه بعد السوا فلا تصبح لينه عند التقديم .
ادهنى صينيه متوسطه الحجم سمن وصبى البسبوسه فوقها وضعيها فى درجه حراره متوسطه حتى السوا

شربات البسبوسه كوبان من السكر على كوب ونصف ماء مع قليل جدا من الفانيليا واول مايتم الغليان اقفلى عليه ولا تتركيه يتقل ثم اسقيها فور خروجها من الفرن
ولا تتركيها حتى تبرد فلو بردت لاتشرب الشربات..وبعد ان تبرد قدميها فى الأطباق مع تجميلها بالقشطه
....

بألف هنا ويارب اكون قدرت أفيدكم
كـــــــــل ســـــــنــــــــــه وأنــــــــــتــــــم بألــــــــف صــــــحـــــة وســــــــــعــــــادة وخــــــــيـــــــر
شـــــــــــــــــــكــــــــــــــــــــــــــرااااااااااااااااااااااااااا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ابو حنفى
الموضوع المميز
الموضوع المميز
ابو حنفى


عدد الرسائل : 5968
تاريخ التسجيل : 18/08/2008

بطاقة الشخصية
الشعراء:

بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Empty
مُساهمةموضوع: رد: بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6)   بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Icon_minitimeالأربعاء 3 سبتمبر - 15:08

الحقونى بااهل الخير الخقونى

بطنى اه هاتو الاسعاف وكمان المطافى تطفىء النار اللى جوة معدتى


وهاتو الحكومه لنيرفين
000000000000000


بجد هااعمل كل اللى انتى قلتى عليه وانا ونصيبى اما ابعت لك ربع جنيه واما مهاب يدعى عليكى

وليكى كل الشكر على مجهودك

نور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نيرفين
سفير ثاني
سفير ثاني
نيرفين


عدد الرسائل : 1964
تاريخ التسجيل : 05/07/2008

بطاقة الشخصية
الشعراء:

بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Empty
مُساهمةموضوع: رد: بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6)   بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Icon_minitimeالأربعاء 3 سبتمبر - 17:25

هههههههههههههههه
كده برضه يابوحنفى........
عملتها يانـــــــــــــــور..ههههههههههههههه
لأ اعمل لنفسك بس وسيبك من مهاب والنبى عدت على خير أكله معاك بألف هنا...
لو بعد الشر معدتش أفتكر عيب تنفيذ ماليش دخل......هههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نورا
عضوه مجلس اداره
نورا


16
انثى عدد الرسائل : 3362
تاريخ التسجيل : 18/06/2008

بطاقة الشخصية
الشعراء:

بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Empty
مُساهمةموضوع: رد: بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6)   بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Icon_minitimeالخميس 4 سبتمبر - 11:49

تسلم ايدك يا نرفين ريحه الاكل تجنن
ده انا من اول مادخلت المنتدى
وانا شامه ريحه الملوخيه
بجد خلتينى عايزه افطر قبل الادان
بس هو فى حاجه عايزه اسألك عليه
عربيه الاسعاف اللى على الباب بره
دى بتاعه مين دى راحه جايه تشيل فى الاعضاء
بتوع المنتدى انا كنت بحسب حاتم اشترها وهايشغلها
اجره لاعضاء المنتدى بدل التوك توك
بس لاقيت مازن صوته طالع منها وبيقول
منك لله متعرفيش يقصد مين ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نيرفين
سفير ثاني
سفير ثاني
نيرفين


عدد الرسائل : 1964
تاريخ التسجيل : 05/07/2008

بطاقة الشخصية
الشعراء:

بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Empty
مُساهمةموضوع: رد: بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6)   بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Icon_minitimeالخميس 4 سبتمبر - 12:18

هههههههههههههههههههههههههه
انا قلت من الأول لو حد تعب يبقى عيب تنفيذ
يستاهلوا حد قالهم يخلوكى تـــــنــــفــــــذى......
وسمعتى ماااااازن قال منك لله ومسمعتيش لما قال يا نورااااااااااا.......
ورينا شطارتك ياقطتى بس انصفينا والنبى مره...مش هيبقى عملى ونظرى كمااااان
ربنا معاك ياللى فى بالى.....
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حسام
عضو بلاتيني
عضو بلاتيني
حسام


عدد الرسائل : 871
تاريخ التسجيل : 30/05/2008

بطاقة الشخصية
الشعراء:

بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Empty
مُساهمةموضوع: رد: بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6)   بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Icon_minitimeالإثنين 8 سبتمبر - 5:42

احلى ما فى الاكلة ان فيها فراخ ولسان العصفور انا بحبهم اوى انا ضعيف قدامهم تسلم ايدك نرفين بجد اكلة جنان خالص
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سندريلا
حكمدار
سندريلا


عدد الرسائل : 457
تاريخ التسجيل : 18/06/2008

بطاقة الشخصية
الشعراء:

بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Empty
مُساهمةموضوع: رد: بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6)   بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Icon_minitimeالثلاثاء 9 سبتمبر - 13:32

يسلم ايدك ياحبيبة قلبى طبعا انتى ست بيت قبلنا فاحنا هنتعلم منك بقى ونبقى واثقين ان الاكل مضمون هيطلع جميل
بجد انا كان نفسى اعرف طريقة السمبوسة بس انا بحبها اكتر باللحمة المفرومة
ميرسى ياقمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
gana
الاداري المثالي
الاداري المثالي
gana


15
انثى عدد الرسائل : 4139
تاريخ الميلاد : 01/01/1985
العمر : 39
الموقع : مصر
تاريخ التسجيل : 30/05/2008

بطاقة الشخصية
الشعراء:

بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Empty
مُساهمةموضوع: رد: بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6)   بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Icon_minitimeالإثنين 20 أكتوبر - 0:49

**وصفك دقيق نيرفين ومنظم......
**وتسلم ايديك .............
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سمر
سيناتور
سيناتور
سمر


16
انثى عدد الرسائل : 8530
تاريخ التسجيل : 06/08/2008

بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Empty
مُساهمةموضوع: رد: بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6)   بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6) Icon_minitimeالسبت 6 يونيو - 21:11

مشكووووووووووووووووورة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بالـهــــنـــــــــــا و الـــــشـــــــفــــــــــــا( طبق اليوم نرفين 6)
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» رساله الي المشرفه نرفين
» مسابقه من انا 5( العميل نرفين)
» حكمة اليوم زاى مطباخ اليوم كده
» طبق اليوم (1- رنا :2- سحر:3-سماح:4-روني:5- ملك)
» حكمة اليوم زاى مطباخ اليوم كده

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
فضفضه :: منتدي كلام للبنات وبس :: ركن المراه والمطبخ-
انتقل الى: